Winkelwagen Geen producten

Klantenservice


 • Transport & Levering

 • Privacy & Veiligheid

 • Klachten, Retour & Vervanging

 • Bestelling

 • Betaling, Prijzen & Promotie

 • Bestelling Bekijken

 • Aanpassen Account Informatie

 

Transport & Levering

Transport en levering van bestelde artikelen vindt normaal gesproken plaats zoals aangegeven bij de producten. Alle artikelen worden op bestelling geproduceerd en zijn daarom niet direct uit voorraad leverbaar. Standaard kunnen de artikelen binnen 3 weken geleverd worden. Indien dit om welke reden ook niet mogelijk zal zijn laten we u dit uiteraard weten.

Producten die op maat gemaakt worden hebben soms een langere levertijd omdat het handwerk betreft. In dit geval nemen we uiteraard contact met u op over de verwachte levertijd.

Levering vindt plaats tot de voordeur op begane grond.
Het leveradres is het adres dat klant heeft aangegeven bij de bestelling. Indien het adres gewijzigd is na de bestelling moet de klant contact opnemen met Diron tuinstaal. Indien klant deze wijziging te laat doorgeeft, en het product is al onderweg, zijn eventuele meerkosten voor het transport voor rekening van de klant. Deze meerkosten bestaan hooguit uit de daadwerkelijke extra transportkosten.

 

Privacy & Veiligheid

Voor Diron tuinstaal is een verantwoorde omgang met gegevens van de bezoeker van groot belang. Persoonlijke gegevens worden zorgvuldig verwerkt en beveiligd. La Vie Jolie houdt zich hierbij aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens daaraan stelt.
Diron tuinstaal bewaart geen betalingsinformatie van klanten op de website.

 

Klachten, Retour & Vervanging

Bij klachten of schade heeft de klant recht om de artikelen retour te sturen. U kunt uw klacht direcht aan ons richten via telefoon of email direct na constatering. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de klacht te bespreken. Indien nodig zorgt Diron tuinstaal voor een snelle vervanging van het product, of indien door Diron tuinstaal terecht geacht, een terugbetaling van de kosten.

Mocht het product niet naar wens zijn, dan heeft u heeft het recht de artikelen binnen 2 weken terug te sturen aan Diron tuinstaal in onbeschadigde verpakking. U betaalt hiervoor dan alleen de verzendkosten.

Indien producten speciaal op maat worden gemaakt op uw wensen, nemen wij hierover contact met u op. Deze kunnen namelijk niet retour gestuurd worden.

 

 

Bestelling

De bestelling wordt door Diron tuinstaal zo snel mogelijk uitgevoerd. Indien klant zich niet aan de betalingsvoorwaarden houdt, heeft Diron tuinstaal het recht de bestelling als niet gedaan te beschouwen. In de praktijk zal Diron tuinstaal in deze gevallen contact opnemen met de klant.

 

 

Betaling, Prijzen & Promotie

De betalingen worden afgehandeld via Sisow. Dit is een betalingsafhandelaar die onze betalingen voor ons verwerken.
Zodra de betaling ontvangen is wordt de levering in gang gezet.

Bij bestellingen bieden wij de volgende betaalmethoden aan:

 • iDeal (overboeken via uw eigen bank)

 • Overboeking (zelf overboeken)

 • Direct e-banking

 •  

Prijzen vermeld op de website zijn inclusief BTW en geldend voor de klant op het moment van bestelling. Prijsverhogingen of verlaging zijn alleen van toepassing op nieuwe bestellingen. Promotiekortingen zijn alleen geldig in de daarvoor geldende actietermijn. Indien de termijn verstreken is, of de promotieactie of promotiekorting niet meer van toepassing is, zal de promotiecode niet meer te verwerken zijn via de website.

 

 

Bestelling Bekijken

De klant kan altijd het verloop van de bestelling inzien met de daarvoor verstrekte gegevens. Deze gegevens worden na de bestelling direct beschikbaar gesteld aan de klant.

 

Aanpassen Account Informatie

De klant kan altijd zijn account gegevens wijzigen. Dit kan via de website en wordt direct verwerkt. Het wijzigen van leveradressen wordt alleen toegepast op toekomstige bestellingen en niet op lopende bestellingen.


Het volgende internetadres wordt automatisch geopend:
Alle prijzen inclusief BTW en inclusief verzendkosten!*

 

Alle bedragen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webshop
 Diron Tuinstaal