Winkelwagen Geen producten

Over Diron tuinstaal

Het aankleden van je huis en tuin met mooie metalen producten begint hier bij Diron tuinstaal. Bij ons shop je online originele in eigen fabriek gemaakte producten, dus origineel Hollands product!
Wij blijven deze webshop aanvullen met nieuwe producten, dus kom regelmatig eens een kijkje nemen om nieuwe inspiratie op te doen.

Diron tuinstaal is een online winkel gespecialiseerd in de verkoop van corten stalen, RVS, aluminium en andere metalen producten voor binnen en buiten.


Onze webshop biedt veel mogelijkheden voor particulieren maar ook voor de aankleding van horecagelegenheden, winkels en bedrijfspanden. Bij grotere projecten kunnen wij u adviseren en vrijblijvend een advies en aanbieding maken. 


Tevens bieden wij de mogelijkheid voor zowel zakelijke als particuliere relaties om maatwerk te leveren. Maatwerk kunt u eenvoudig aanvragen via het tabblad "Aanvragen maatwerk" of klik HIERBel of mail ons gerust om te vragen naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder. 


Diron tuinstaal is onderdeel van Versleijen metaalbewerking. Wij zijn een metaal verwerkend bedrijf voor de zakelijke en particuliere markt. Kijkt u voor meer informatie op: www.versleijenmetaal.nl

Wij zijn aangesloten bij de Koninklijke Metaalunie
 

KvKnummer: 12014570
BTW nummer: NL160472623B01

Foto
Alle prijzen inclusief BTW en inclusief verzendkosten!*

 

Alle bedragen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webshop
 Diron Tuinstaal