Winkelwagen Geen producten

Cortenstaal Buitenhaard, Vuurschaal

Cortenstaal-Buitenhaard-Vuurschaal

De tuin wordt meer en meer gezien als een verlengstuk van de woning. Zodra het weer het toelaat wordt er zoveel mogelijk buiten geleefd. Met een mooie Cortenstaal buitenhaard, vuurschaal of vuurzuil van Diron tuinstaal creëert u een heerlijk plek in uw tuin.

Als het wat afkoelt in de avond gezellig een vuurtje aansteken en nog lekker lang blijven zitten met vrienden en familie om het vuur. U vind bij ons een assortiment van buitenhaarden, vuurzuilen en vuurschalen. Maar ook uw eigen ideeën en ontwerpen kunnen wij snel voor u uitvoeren, u kunt deze aanvragen via de maatwerk pagina. Ook de benodigde houtopslag vind u bij ons.

Buitenhaard

Een buitenhaard, ook wel terrashaard of tuinhaard genoemd, is in verschillende modellen en uitvoeringen te verkrijgen. Zo kan de tuinhaard gebruikt worden als sfeerverhoger in uw tuin, het wordt net iets gezelliger met een knisperend vuurtje. Maar er zijn ook modellen verkrijgbaar die u als barbecue kunt gebruiken. U kunt dan de terrashaard eerst gebruiken om heerlijk te barbecueën en aansluitend legt u wat brandhout op de smeulende kolen en kunt u nog heerlijk nagenieten met een sfeervol vuurtje.

Vuurschaal

Ook voor de kleinere tuin is er een passende oplossing met betrekking tot sfeer verhogend vuurtje stoken. Als u te weinig ruimte heeft voor een tuinhaard, kunt u overwegen om een vuurschaal aan te schaffen. Vuurschalen nemen aanzienlijk minder ruimte in beslag dan een tuinhaard en zijn bovenal ook nog snel en gemakkelijk op te ruimen. Na een gezellig avondje stoken heeft u weer de volledige terrasruimte tot uw beschikking!

Vuurzuil

Met een vuurzuil zorgt u voor een speciale sfeer in uw tuin. Vuurzuilen geven uw tuin extra uitstraling door hun decoratieve uiterlijk, en werken sfeerverhogend met een knapperend vuurtje.

Een vuurzuil geeft tevens aangenaam warmte af, heeft weinig last van wegwaaiend as en is makkelijk schoon te maken. Kortom, een aanwinst voor elke tuin.


 


Tuinhaarden
Tuinhaarden
Vuurschalen
Vuurschalen
Vuurzuilen
Vuurzuilen

Cortenstaal buitenhaarden zijn verkrijgbaar in bovenstaande vormen en verschillende maten (ook maatwerk mogelijk!)


Alle prijzen inclusief BTW en inclusief verzendkosten!*

 

Alle bedragen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webshop
 Diron Tuinstaal